Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ARTVİN İL İDARE KURULU TOPLANDI

Genel 28/03/2020 12:32

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Artvin Valisi Sayın Yılmaz Doruk başkalığında düzenlenen İl İdare Kurulu Toplantısı katıldı .

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, koronavirüs (Covid 19)  salgını kapsamında alınan tedbirlerin tekrar gözden geçirilmesi, alınan bu tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması, bugüne kadar alınan tedbirlerin vatandaşlarımızın nezdinde en üst düzeyde riayet etmeleri ve vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarının sağlanmasına yönelik konular görüşüldü.

Toplantıya, İl İdare Kurulu Üyeleri, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz katıldı.