Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRHAN ELÇİN’İN “7 MART ARTVİN’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

Genel 06/03/2020 17:58

Artvin Belediye Başkanı Sayın Demirhan Elçin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü büyük bir sevinç ve heyecanla karşılamaktayız. Vatanına,milletine ve bayrağına bağlılığı ile bilinen Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgisi ile tanınan Artvin, Ülkemizin medeniyet meşalesidir.

Artvin, işgal altında olan ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, sahip olduğu manevi gücü ve bağımsızlık inancıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek, 7 Mart 1921’de düşman işgalinden kurtulmuş ve özgürlüğüne kavuşmuştur.

Bu anlamlı günde, başta büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, Artvin’de ve İl dışında yaşayan tüm Artvinli hemşerilerimizin Kurtuluş Günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.