Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

YEŞİLÇAM EMEKTARI GEDİK’TEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 04/03/2020 15:11

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i Yeşilçam’ın Emektarı İhsan Gedik ziyaret etti.

Yeşilçam’ın emektarlarından, Türk Sinemasının ‘kötü adamı” İhsan Gedik, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Türk Sinemasında yarım asra yakın bir süre içinde 600’den fazla filmde rol alan ve Yeşilçam filmlerinde genellikle kötü adam rolünde oynayan İhsan Gedik’i, makamında ağırlayan Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Yeşilçamın emektarı, önemli bir sinema sanatçısı olan İhsan Gedik gibi bir değeri Artvin’de görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

İhsan Gedik, Başkan Elçine’ “Sinemada 55 Yıl” adlı albümünü hediye etmesi ve makam odasında çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.