Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAHAR TEMİZLİĞİNE BAŞLANILDI

Genel 04/03/2020 13:46

Artvin Belediyesi temizlik işleri ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte şehrin dört bir yanında temizlik seferberliğine başladı.

Artvin Belediyesi temizlik işler ekipleri yoğun geçen kış aylarından sonra daha temiz bir Artvin için şehir genelinde temizlik çalışmalarına başladı. Bu kapsamda caddeler ve sokaklar belirlenen plan çerçevesinde İtfaiye ekipleriyle yıkanarak temizleniyor. Dere yatakları temizlenmesi yanı sıra araç ve yaya trafiğine engel olan yol ve kaldırıma uzamış ağaç dallarını keserek yaya ve araç trafiğinin güvenliği sağlanıyor.

Kış mevsiminin ardından tüm cadde ve sokaklar ile kaldırımların tazyikli su ile yıkandığını belirten Artvin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Koray Durmuş, “Cadde ve sokaklarda biriken çamurun ve tozun temizlenmesi için belirlediğimiz plan dahilinde cadde ve sokaklarımızda yıkama çalışması yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığının korunması için ve şehrimizin temiz bir görünüme kavuşturmak için bu tür hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Diğer Görseller