Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

DEFTERDAR ŞİMŞEK’TEN, BELEDİYE BAŞKANI ELÇİN’E ZİYARET

Genel 24/02/2020 11:41

Artvin İl Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek, 31. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Artvin İl Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek ve beraberindekiler Başkan Elçin’i makamında ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundu.

Vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerince etkin bir şekilde algılanması ve vergi ödemelerinin daha yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 31. kez gerçekleştirildiğini ifade eden Artvin İl Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek, Vergi Haftasında yapacakları faaliyetler hakkında Başkan Elçin’e bilgi verdi.

Başkan Elçin, İl Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.