Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 18/02/2020 15:19

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

15 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen İYİ Parti 2.Olağan Merkez İlçe seçimlerinde Başkan Seçilen Yusuf İnce ve Yönetimi mazbatasını aldıktan sonra Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.  İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce Başkan Elçin’e yönetim kurulunu tanıttıktan sonra bir süre sohbette bulundular.

Başkanı Elçin, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce ve yönetim kuruluna başarılar diledi.