ARTVİN BELEDİYESİ GENÇLİK KÜLTÜR SANAT EVİNDE ÜCRETSİZ ENSTRÜMAN VE TÜRK MÜZİĞİ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Genel 05/02/2020 13:54

Artvin Belediyesi, Gençlik Kültür Sanat Evinde verdiği Enstrüman ve Türk Müziği kursları ile müzik tutkunlarına ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Artvin Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği ücretsiz kurslar, 7'den 70'e her yaştan müzik tutkunları tarafından yoğun ilgi görüyor. Bağlama, Bateri ve Türk Müziği koro eğitiminin verildiği kurslarda toplamda 115 kursiyer eğitim görüyor.

Yoğun Talep Üzerine Bağlama Kursunun 2. Grubu açıldı

Verilen bağlama eğitimleri sayesinde kursiyerler hem keyifli zaman geçirip hem de bağlama öğrenmenin keyfini yaşıyorlar. Kursiyerlere nota, bağlamanın tanımı ve özellikleri, bağlama düzeninde tüm beceriler ve tüm türkülerin çalınıp söylenmesi konularında eğitim veriliyor.

Her geçen gün katılımcı sayısının hızla arttığı Bateri Kursuları, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünün Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında Artvin Belediyesi Gençlik Kültür Sanat Evinde devam etmektedir.

Gençlik Kültür Sanat Evinde Ücretsiz Enstrüman Ve Türk Müziği Kurslarının kayıtları 15 Şubat’ da sona erecektir.