ARTVİN BELEDİYESİ KAR MESAİSİNDE

Genel 24/01/2020 10:53

Artvin’de dün akşam saatlerinden itibaren devam eden kar yağışı nedeniyle Artvin Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekipleri tarafından aralıksız kar temizliği çalışmaları devam ediyor.

Ekipler, kar temizleme çalışmaları kapsamında il merkezindeki cadde ve sokakları iş makineleri yardımıyla temizlerken, tuzlama çalışmaları da yapıyor. Kafkasör ve Atatepe yollarının ulaşıma açık tutulması içinde seferber olan ekipler, bu yollarda da kar küreme çalışmaları yaparak, ihtiyaç duyulan yerlerde de tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca belediye ekiplerince yayaların kullandığı kaldırımlarda da kar küreklerle temizlik çalışmaları yapılıyor.

Artvin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki kar mücadele ekipleri ile çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin; “Her mevsiminde ayrı güzellik olan bu eşsiz memleketimizde yoğun kar yağışı devam ediyor. Halkımızın huzuru ve mutluluğu için mahallelerimizde Karla mücadele çalışmalarımız durmaksızın, gece gündüz sürüyor. Şu aşamada başta Çarşı Bölgesi olmak üzere ana yollarımız ulaşıma açık, mahalle yollarımız açıldı ancak yağış devam ettiği için bir kaç kez tekrarlayarak çalışma yapmak durumunda kalıyoruz. Ekiplerimiz sahada amiriyle memuruyla Artvin için çalışıyor, onlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum. 7/24 Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İstek, öneri ve şikayetleriniz için belediyemizle ve bizlerle irtibata geçebilirsiniz, göreve geldiğimizden beri başlattığımız uygulama çerçevesinde belediyemiz “Işığı Sönmeyen Belediyecilik” anlayışı ile 24 saat açıktır. Ayrıca telefon yoluyla iletişim sağlayabilir, her zaman olduğu gibi 444 7 008 nolu hattı arayarak bizzat talebinizi iletebilirsiniz.” dedi.