ARTVİN BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Genel 17/01/2020 16:49

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, sömestr tatili öncesi 1. Sınıfta öğrenim gören 418 öğrenciye sürpriz yaparak kitap hediye etti.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, okumaya yeni geçmiş1. Sınıf öğrencilerinin sömestr tatilinde okumalarını pekiştirmek amacıyla anı yazarı Şebnem Yüce’nin yazmış olduğu, arkadaşlık ve kardeşliği anlatan “DOĞA DOSTU HAYHAYO YEŞİL ARTVİN’de ” kitabını İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ve Yazar Şebnem Yüce ile birlikte ilimizde bu yıl 1. sınıfa başlayan öğrencilerimize hediye etti.
Başkan Demirhan Elçin, sömestr tatilinde öğrencilerin heyecanla okuyacağı ve arkadaşlık ve doğa sevgisi duygularının gelişeceği bir kitap hazırlattıklarını ifade etti. Öğrencilere, kitap okuma alışkanlığı olanların hem sosyal hayatta, hem de okul hayatında başarılı olduğunu söyleyen Elçin, tüm çocuklara ve eğitimcilere iyi tatiller diledi.
Yazar Şebnem Yüce Eğitim Fakültesinden emekli olduktan sonra anı yazarlığı yapmaya başladığını çocukları çok sevdiği için çocuk kitapları yazmaya karar verdiğini ve DOĞA DOSTU HAYHAYO YEŞİL ARTVİN’de kitabını iyi arkadaşlık ilişkilerinin kurulması ve doğa sevgisi üzerine yazdığını söyleyerek öğrencilere doğayı hayvanları çiçekleri arkadaşlarını ve ailelerini sevmelerini öğütledi.
Arkadaşlığı, kardeşliği ve doğa sevgisini anlatan, grafikler ve İngilizce çevirisi ile çocukların hayal güçlerine ve yabancı dillerini geliştirici niteliğe sahip DOĞA DOSTU HAYHAYO YEŞİL ARTVİN’de kitabı Artvin Merkez’de karne alan 418, 1. Sınıf öğrencisine Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in karne armağanı olarak verildi.