BAŞKAN ELÇİN’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Genel 10/01/2020 11:36

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Elçin Mesajında: “Demokratik hukuk devletinin en önemli öğelerinden birisi bağımsız ve özgür basındır. Basınımız görevini yaparken, hukukun evrensel standartlarından sapmamalı, kişi hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmemelidir. Bir kamu görevi yaptığının bilincinde olarak doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın için yol gösterici değerler olmalıdır. Basın mensuplarımızın, her konuda yapıcı, toplumu doğru bilgilendirme amaçlı olarak, sorumluluk bilinciyle hareket etmelerini temenni ediyorum.

Kalemleri ile insanlığın gören gözü, işiten kulağı ile vicdanlara seslenen gazetecilerimizin, zorlu şartlarda, son derece özveriyle gayret göstererek, görevini yapan yerel ve ulusal basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günde çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.