CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ÖZKOÇ VE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI ALPER TAŞDELEN, BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ

Genel 28/12/2019 19:11

CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Artvin Belediyesinin 29 Aralık Pazar Günü gerçekleştireceği yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreni için geldikleri Artvin’de, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Demirhan Elçin, Engin Özkoç ve Alper Taşdelen’e kendilerini Artvin’de ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, Artvin’i simgeleyen üç boyutlu boğa güreşleri tablosu hediye etti. CHP Grup Başkan Vekili Özkoç ve Çankaya Belediye Başkan Alper Taşdelen, Başkan Demirhan Elçin’e çalışmalarında başarılar diledi.

Artvin Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Artvin Belediyesi CHP ve İYİ Parti Meclis üyeleri ve CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber yer aldı.

Ziyaret Artvin Belediye Binası önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.