YENİ İMAR PLANI ASKIYA ÇIKMADAN ÖNCE TARAFLARLA BİR ARAYA GELİNİLDİ

Genel 25/12/2019 20:01

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin’de uygulanacak olan yeni İmar planı askıya çıkmadan önce konuyla ilgili taraflarla Artvin Belediyesi Nikah Memurluğu Salonunda bir araya gelerek süreç hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.

Artvin belediyesi tarafından ihale edilerek 2018 yılında onaylanan ilave revizyon imar planı 2018 yılında mahkemelik olduktan sonra akademisyenlerden oluşan danışman firma tarafından yeni imar çalışmasına başlandı. Yeni imar planı çalışması geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı ve ocak ayı meclis toplantısında onaylanmadan önce imar planı ile ilgili taraflarla ön görüşme yapıldı. Taraflar imar planı ile ilgili akıllarına takılan soruları Başkan Elçin ve teknik ekibine yönelterek kafalarında ki soru işaretlerini giderdiler.

Yeni İlave Revizyon Planı 2 Ocak’ta yapılacak olan Olağan Meclis Toplantısında  meclise sunulduktan sonra askıya çıkarak ilgili taraflara sunulacak.