BAŞKAN ELÇİN İYİ PARTİ ÜYE KATILIM PROGRAMINA KATILDI

Genel 22/12/2019 16:28

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın da yer aldığı “İYİ Parti Artvin Üye Katılım Programına” katıldı.

Şelale Düğün Salonunda düzenlenen programda konuşma yapan Koray Aydın, “Aklımıza esti hadi parti kuralım diyerek bir araya gelmedik. Bizi ve bizimle beraber olan herkesi bir araya getiren temel duygu bu ülkeye karşı duyduğumuz muhabbet ve aşktır. Ben bakanlık yaptığım dönemde rahmetli Demirel'le deprem bölgesine giderdim. Bir tane helikoptere binerdik, yanımızda da 3 -4 polis olmak üzere toplam 10 kişiyle deprem bölgesine giderdik. Yanında ki güvenlik görevlisi 20'yi geçmezdi. Bu adam gittiği yere 3 bin tane güvenlik görevlisi ile gidiyor. Cumhurbaşkanı diyor ki itibardan tasarruf edilmez. Allah israf edeni sevmez. Allah'ın emri böyle” diye konuştu.

İYİ Parti olarak bugüne kadar hiç seçim hazırlığı yapamadıklarını kaydeden Aydın , " Şimdi önümüzde zaman var. Sahaya indik hiç çıkmayacağız. Seçim yapılana kadar sahadan çıkmayacağız. Biz büro siyasetçisi değiliz. Üye kayıt seferberliği başlattı genel başkanımız İstanbul'da. 2 ay içinde 100 binin üzerinde üye yaptık. 230 bin oldu. Böyle giderse tahmin ediyorum önümüzdeki yılın sonuna kadar biz 500 bine kadar gideriz. Bunu milyona kadar taşımayı hedefliyoruz. Bunun için Üye kampanyamızı her arkadaşımız içselleştirecek. Üye yapmak en iyi parti faaliyetidir. Bu bir seçim çalışmasıdır. Buna paralel olarak Türkiye genelinde mahalle teşkilatlanması yapıyoruz. Yeni başladık yüzde 15 seviyesine geldik." dedi.

Konuşma sonrası Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Aydın’a 3 boyutlu Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

Program Aydın ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün partiye yeni katılanlara rozet takmasıyla sona erdi.

Programa; İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, İYİ Parti Artvin İl Başkanı Nejat Kaşıkçı, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber Ve Demokrat Parti Teşkilat Başkanı Hakan Çil, Saadet Partisi Artvin İl Başkanı Gültekin Soydan ve İYİ Parti üyeleri katıldı.