BAŞKAN ELÇİN YAĞMUR ÇİÇEKÇİLİK VE ORGANİZASYONUN AÇILIŞINA KATILDI

Genel 11/12/2019 18:40

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Çamlık Mahallesi Hastane Caddesinde Okan ve Yağmur Demirci çifti tarafından hizmete açılan Yağmur Çiçekçilik ve Organizasyonun açılış törenine katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminden önce konuşma yapan Başkan Elçin genç girişimcileri tebrik ederek açmış oldukları işletmenin Artvin’e ve kendilerine hayırlı olmasını diledi.

Kurdele kesiminin ardından işletmeyi gezen Başkan Elçin, çiçek alarak işletmecilere destek oldu.

Yağmur Çiçekçilik ve Organizasyon işletmesinin sahibi Okan Demirci bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e teşekkürlerini sunarak şunları söyledi:

“Çamlık Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunana işletmemiz de her türlü canlı çiçek ve yapay çiçek bulunuyor.  İşletmemiz özel gün ve açılışlar için arzuladığınız her tür çiçeği bulma olanağını sunuyor. Araç süslemesi, düğün, sünnet, kına ve nişan gibi organizasyonlara da yer veriyoruz. Açılışımızı yaptığımız bu özel günde bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’e de teşekkür ediyoruz.” Dedi.