ARTVİN HOPASPOR YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 06/12/2019 17:00

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Artvin Hopaspor'un yöneticileri, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Elçin, Kulüp başkanı Murat Özçep ve Kulüp Yöneticilerini kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Artvin Hopaspor Kulübü’nün Artvin’i başarıyla temsil ettiğini ve bir üst ligde görmeyi arzuladıklarını söyledi.

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Murat Özçep ise kulübün ve takımın genel durumu hakkında Başkan Elçin’e bilgi verdi.

Hedeflerinin ligi en üst sıralarda tamamlayarak bir üst lige çıkmak olduğunu dile getiren Özçep” Ligin 15 haftasını geride bıraktık. 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ettik. Şu anda 27 puanla lig üçüncüsüyüz. İyi bir yönetim kurulu ekibimiz var. İyi bir kadro oluşturduk. Teknik ekipteki arkadaşlarımıza güveniyoruz. Taraflarımız maçlarımıza sahamızda ve deplasmanda büyük ilgi gösteriyor. Özellikle iç saha maçlarımızda stadımız maça saatler kala tamamen doluyor. Oynanan oyundan ve alınan saha sonuçlarından memnunuz. 2. Lig hasretini sona erdirmek istiyoruz.” dedi.

Başkan Özçep, kulübe katkılarından dolayı Başkan Elçin’e plaket ile kulübün formasını takdim etti.