HER ŞEY DAHA GÜZEL DAHA MUTLU BİR ARTVİN İÇİN

Genel 04/12/2019 16:13

Artvin Belediyesi tarafından vatandaşlara “Her Şey Daha Güzel, Daha Mutlu Bir Artvin İçin” sloganıyla hazırlanan halkı bilgilendirme ve tanıtım broşürü dağıtılıyor.

Artvin Belediye personeli kapı kapı dolaşarak vatandaşlara, “Her Şey Daha Güzel, Daha Mutlu Bir Artvin İçin” sloganıyla hazırlanan halkı bilgilendirme ve tanıtım broşürü dağıtıyor. Broşürde; Akıllı Şehir Artvin Uygulamasının içeriği ve nasıl kullanılacağı, Ücretsiz Wİ-Fİ alanları, Whatsapp İhbar hattından belediyeye nasıl ulaşılabileceği, 7/24 Biz Buradayız Uygulaması ile vatandaşa nasıl yardımcı olunacağı, Şehir İçi Araç Trafiği Düzenlemesinin yanı sıra Temiz Bir Çevre ve Sağlığımız için nelere dikkat edilmesi gerektiği, Hafriyat Döküm Alanı, Kalorifer Atıkları ve Kül Toplama, Evcil Dostlarımızın kaydının yaptırılması, İmar Duyurusu ve Su Sayaçlarının Yenilenmesi hakkında bilgilendirmeler yer almaktadır.

Halkı Bilgilendirme ve Tanıtım Broşürünü alan vatandaşlar belediyenin yapmış olduğu faaliyetleri tek bir broşürde gördüklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken anlaşılır, kısa ve öz bir bilgilendirme broşür olduğundan şehir hakkında bilgileri rahatlıkla öğrenebildiklerini ifade ederek belediyenin böyle faydalı çalışmalara devam etmesini dilediler.