KIZ HENTBOL TAKIMIMIZDAN BAŞKAN ELÇİNE ZİYARET

Genel 03/12/2019 19:39

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i, Şehrimizi Kadınlar Hentbol 2. Liginde başarıyla temsil eden Artvin 7 MART SPOR KIZ HENTBOL TAKIMI ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette Artvin 7 MART Spor Kız Hentbol Takımı antrenörü Murat Ülker Başkan Elçin’e takımı tanıtarak takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Murat Ülker: “Kadınlar Hentbol 2. Liginde mücadele eden takımımız grubunda maç fazlasıyla lider durumundadır. 8 Aralık Pazar Saat 13.00’da Artvin Çoruh Üniversitesinin Seyitler Yerleşkesinde ki kapalı spor salonunda oynanacak zorlu Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü maçında da bize desteklerini esirgemeyen siz değerli başkanımızı aramızda görmek isteriz. Takımımıza vermiş olduğunuz destekler içinde teşekkür ederim” dedi.

Başkan Elçin, Artvin’i başarıyla temsil eden Artvin 7 Mart Spor Kız Hentbol Takımına belediyenin imkanları dahilinde destek vereceklerini belirtti.

Ziyaret Artvin 7 MART Spor Kız Hentbol Takımının Başkan Elçin’e atkı hediye etmesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.