BAŞKAN ELÇİN ENGELSİZ YAŞAM KÜLTÜR SANAT MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Genel 03/12/2019 16:48

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle; Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ile birlikte Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle; Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ile birlikte Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezini ziyaret etti.

Başkan Elçin ve beraberindekiler, Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezindeki kurs gören engelli vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet ettikten sonra günün anlamına yönelik üzerinde “En Büyük Engel Sevgisizliktir.” yazan pasta kesildi.

Tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin toplumun içerisinde hayatlarını daha rahat bir şekilde sürdürebilmeleri için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirten Başkan Elçin, Artvin Belediyesinin de bu anlayışla, bu bilinçle hareket ettiğini ifade etti.

Ziyarette Başkan Elçin’e, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Artvin Belediyesi Meclis Üyeleri Gülşen Kurul Özbayrak, Nursal Bülbül, Ercüment Seçkin eşlik etti.

Ziyaret Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi önünden çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.