BELEDİYE BAŞKANIMIZ DEMİRHAN ELÇİN ESNAF LOKANTASININ AÇILIŞINI YAPTI

Genel 02/12/2019 15:47

Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in katılımı ile birbirinden farklı lezzetlerin yer aldığı ‘Esnaf Lokantası’ görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Elçin açılış töreninde yaptığı konuşmada,” kadın eli değdiği bir lokanta açılışı için bir aradayız. Bu caddenin hareketliliği için çalışmalarımız sürüyor, isteyen dönerini yiyecek isteyen yemeğini yiyip alışverişini yapacak. İş yeri tüketici olan bizlere iyi hizmet vermesi,  örnek bir işletme olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bir kadın işletmecinin bu tesis açmış olmasından dolayı belediye başkanı olarak gurur duyuyorum” diyerek “Hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Neslihan Küçükay tarafından açılan ait işletmede, çorba çeşitlerinden, tatlıya varıncaya kadar çeşitler bulunmaktadır. Paça, işkembe, ezogelin gibi bir çok lezzetin yanında meşhur Binat fasulyesinden kuru fasulye yeme imkânı bulabilirsiniz. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini felsefe edindiklerini söyleyen Neslihan Küçükay,” hijyen bizim için birinci önceliğimiz müşterilerimiz işletmemizden mutlu ayrılmalarını arzu ediyoruz. Bu konuda da oldukça iddialıyız. Farklı lezzetlerin yer aldığı işletmemize bütün Artvin halkını davet ediyorum” dedi.

İşletmenin açılış kurdelesini Artvin Belediye Başkanı Dermihan Eçin, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, İşletme sahibi Neslihan Küçükay ve eşi Ömer Küçükay kesti. Açılının ardından işletmeyi gecen Başkan Demirhan Elçin ve Beraberindekiler yiyeceklerin tadına baktılar.

Artvin’de İnönü Caddesi, Ziraat Bankası karşında hizmet vermeye başlayan ‘Esnaf Lokantası’ isimli işyerinin açılışı gerçekleşti. Açılışı Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kurul ve çok sayıda davetli katıldı.