Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Genel 23/04/2020 12:56

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Özgürlük ve milli egemenlik mücadelemiz Dünya’ya örnek olmuştur. 23 Nisan 1920, milletimizin egemenliği eline aldığı, hep birlikte tutsaklık zincirlerini kırdığı, özgür iradesi ile tarihini yeniden yazmaya başladığı gündür.

Ulusal Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi mirasının bizlere yüklediği sorumlulukla Türkiye Büyük Millet Meclisinin temsil ettiği milli egemenliğe, demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve Cumhuriyete her zaman sahip çıktık bundan sonrada var gücümüzle sahip çıkmaya devam edeceğiz.

23 Nisan birlik ve beraberliğimizin teminatı, çocuklarımızın geleceğinin güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ulusal Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisini kuran tüm kahraman ecdatlarımızı şükran ve minnetle anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyorum

Dünya çocuklarına Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılını CoronaVirüs illeti yüzünden çocuklarımızla sokaklarda milli şuurumuza yakışır şekilde kutlayamıyoruz. Hastalık, savaş ve kavgaların çocuklarımızın hayatları boyunca karışışına çıkmaması sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik, içerisinde hayatlarını sürdürümesini temenni eder  tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlar her birini ayrı ayrı gözlerinden öperim…