ARTVİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN ELÇİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Genel 27/11/2019 15:23

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası (AŞOEO) Başkanı Şeref Öngüner ile odaya bağlı köy servisçileri, Artvin Belediyesi tarafından köy servislerine yapılan durak için Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Artvin Belediyesi şehir içi trafiğini düzenlemek amacıyla yıllardır sabit bir durağı olmayan köy servislerine İsmet Acar Bulvarı üzerinde ki Paçacılar mevkiinde elektronik bariyeri olan köy dolmuşları durağı yaptı.

Köyden gelen dolmuşlar araçlarını Paçacılar mevkiindeki Köy Servisleri Durağını park edebilecek.

Servis şoförleri köye gitme saatlerinde de yolcuları da buradan alarak şehir için de tur atıp köylerine gidecekler.

Köy servislerinin de artık bir durağı olduğu için mutluluklarını belirten AŞOEO Başkanı Şeref Öngüner şunları kaydetti:

“Yıllardır Artvin’de köy servislerinin bir durağı yoktu ve servislerimiz şehrin farklı noktalarını araçlarını park ediyordu. Esnaflıktan gelen ve biz esnaflarını dertlerini anlayan Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin köy servislerimizin sorunu olan durak sıkıntısı çözerek servislerimize Paçacılar mevkiinde durak yapılması için yer tahsisinde bulundu. Bundan dolayı kendilerine Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Köy Servisleri üyeleri ile birlikte teşekkür ziyaretine geldik.” dedi.

Ziyaret Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası (AŞOEO) Başkanı Şeref Öngüner ve beraberindekilerin Başkan Elçin’e plaket takdim etmesi ile son buldu.