DENİZBANK KARADENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ

Genel 27/11/2019 09:18

Denizbank A.Ş. Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Denizbank A.Ş. Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent ve beraberindeki Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Önder Boran Meletli, Artvin Şube Müdürü Akan Sancar, Artvin Şube KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi Tunç Elçin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, güncel ekonomik darboğazın ülkemize ve ilimize olan etkilerinin görüşülmesi yanında, Karadeniz Bölgesi’nin güzide memleketi Artvin üzerine yapılabilecek yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent samimi sohbetten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Türkiyen’nin 5. büyüklüğe sahip Özel Bankası olarak Artvin için üzerlerine düşen her şeyi yapabileceklerini ifade etti.

Başkan Elçin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek özel sektörün güçlü bankası Denizbank’ın ilimizde sunmuş olduğu kamu hizmeti için teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sonlandı.