BAŞKAN ELÇİN ÖMER USTA ÇİĞ KÖFTECİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Genel 26/11/2019 16:50

Çiğ Köfteci Ömer Usta, Çayağzı Mahallesi Kültür Sokakta çiğköfte severlere kapılarını açtı.

Çiğ Köfteci Ömer Usta’nın açılış törenine katılan Belediye Başkanı Demirhan Elçin; işyeri sahibi gençleri girişimciliklerinden dolayı tebrik ederek işyerinin uzun yıllar Artvin’e hizmet etmesini temenni etti. İşletmenin Hüseyin İnce ve Ali Emre Çetinkaya’ya hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.

Çayağzı Mahallesi Kültür Sokakta genç girişimci Hüseyin İnce ve Ali Emre Çetinkaya tarafından hizmete açılan Çiğ Köfteci Ömer Usta, Dünyayı saran geleneksel lezzet çiğ köftenin yanı sıra tavuklu ve nohutlu pilav ile de bu lokasyonda fast food sektörüne yeni bir soluk getirdi. Çiğ Köfteci Ömer Usta saat 10.00’dan gece 01.00’a kadar hizmet vererek ev ve işyerlerine de motorlu kurye ile sipariş götürecek.

Açılış kurdelesinin, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Seyhan, Artvin Belediyesi Cumhuriyet Halk Parti Meclis üyesi Nursal Bülbül ve Ercüment Seçkin’in kesmesinin ardından işletme gezilerek çiğ köfte, tavuklu ve nohutlu pilavın tadına bakıldı.

Açılış törenine; Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Seyhan, Artvin Belediyesi CHP Meclis üyesi Nursal Bülbül ve Ercüment Seçkin, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, CHP Artvin İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Altıparmak, bazı kurum amirleri ve işyeri sahiplerinin yakınları katıldı.