MARİNA TATİL KÖYÜ ARTVİN SOFRASI HİZMETE AÇILDI

Genel 15/11/2019 18:47

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Borçka yolunun 11. Km’sin de Mahir Kırçiçek tarafından hizmete açılan Artvin Belediyesi Sosyal Tesisleri Marina Tatil Köyü Artvin Sofrası açılış törenine katıldı.

Marina Tatil Köyü Artvin Sofrası açılışına katılan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, daha önce belediye tarafımdan işletildiği ve şimdi özel sektöre kiralanan tesis Artvin’i daha iyi tanıtarak daha kaliteli hizmet vereceğini ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti:

Başkan Elçin: ”Marina Tatil Köyü Artvin Sofrası dediğimiz bu işletme daha öncede belediyemiz işletmeciliğini yapıyordu. Esnaf kökenli bir belediye başkanı olarak ben inanıyorum ki buraya özel sektörün eli değerse burada daha iyi hizmet sunulacaktır ve Artvin daha iyi tanıtılacaktır. İşletmecilik için ihalemize girerek işletmeyi kiralayan Kırçıçek ailesini de birbirleriyle olan kaynaşmalarından dolayı tebrik ediyorum. Buraya belediyeden daha iyi sahip çıkacaklarına inanıyorum. Kırçıçek ailesine de tesiste iyi hizmet verebilmesi için belediye olarak destek vereceğiz. Bu tesisin ayıbı bizim ayıbımız işletmenin fazlası da bizim fazlamız olacak o şekilde değerlendiriyorum. Belediye olarak her zaman esnafımızın arkasında olacağız. Kırçiçek ailesine Marina Tatil Köyü Artvin Sofrası hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum.” diye konuştu

İşletme sahibi Mahir Kırçiçek ise Marina Tatil Köyü Artvin Sofrası ekibi olarak Artvin’e en kaliteli hizmeti sunmak için gece gündüz çalışarak sektördeki en iyiler arasında yer alacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Artvin Çoruh Üniversitesi Prof. Dr. Fahrettin Tilki, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, AK Parti İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan ve İşletme sahibi Mahir Kırçiçek tarafından kurdele kesilmesi ile Marina Tatil Köyü Artvin Sofrası hizmete açıldı.

Artvin halkının ve turizmin gözde mekânların başında gelen Marina Tatil Köyü Artvin Sofrası, Artvin Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihale ile birlikte özelleştirilerek Mahir Kırçik’e kiralanmıştı. Mahir Kırçiçek tarafından görkemli bir açılış töreni ile yeniden hizmete açılan Marina Tatil Köyü Artvin Sofrası; 125 Kişilik açık alan ve 150 kişilik de kapalı oturma alanı ile Artvin Sofrası bölümü olarak restoran alanında, 54 yatak kapasiteli Marina Tatil Köyü ile de otel alanında hizmet verecek.  Artvin Sofrası Restoran bölümünde Artvin halkının vazgeçilmesi açık büfe kahvaltıya çorbada ekleyerek kahvaltı keyfine renk katılırken, yakın bir zamanda açık büfe kahvaltının yanı sıra serpme ve köy kahvaltı çeşitleriyle de müşterilerinin damak tatlarına hitap edecek. Zipline aktivitesinin dışında okey, tavla gibi aktiviteleri ekleyen Artvin Sofrası bölümünde olta balıkçılığı aktivitesi de eklenerek aktivite zenginliği kazandırıldı. Çocuk parkı ve oturma alanları ile birlikte hoşça vakit geçirme imkânı sunan mekânda doğum günü, nişan, sünnet gibi özel organizasyonlar ve toplu yemeklerde düzenlenecek. Şark köşesi ve VİP Oda bölümleri ile Artvin halkına hizmet verecek. Marina Tatil Köyü ve Artvin Sofrasında Et, tavuk ve ızgara çeşitleri ile zengin Artvin mutfağı örnekleri de sergilenmektedir.

Açılş törenine; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Artvin Çoruh Üniversitesi Prof. Dr. Fahrettin Tilki, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, AK Parti İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan ve İşletme sahibi Mahir Kırçiçek, ARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum amirleri, STK Temsilcileri ve Kırçiçek ailesinin sevenleri katıldı.