ORDU ARTVİNLİLER DERNEĞİ'NDEN, BAŞKAN ELÇİN'E ZİYARET

Genel 14/11/2019 15:17

Ordu Artvinliler Dernek Başkanı Halil Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Ordu Artvinliler Derneği Başkanı Halil Sönmez ve dernek yönetim kurulu üyeleri, ilimizde gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i de makamında ziyaret ettiler.

Başkan Elçin, Ordu Artvinliler Derneği yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletirken çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin anısına makam odasında çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.