BAŞKAN ELÇİN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMINDA CHP VE ADD'DEN ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDI

Genel 11/11/2019 18:07

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. yılı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından düzenlenen Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. yılı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından düzenlenen Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine; CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Türkiye Barolar Birliği İnsan Hakları Merkezi Başkanı Av. İzzet Varan, Artvin belediye başkanı Demirhan Elçin, Atatürkçü Düşünce Derneği Artvin Şubesi Başkanı Ayla Varan, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ,Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Kore Gazisi Ahmet Sezgin, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülşen Kurul, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma programı önce çelenklerin konulması saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı. ADD Artvin Şubesi Başkanı Ayla Varan ve CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biberin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla son buldu.