GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

Genel 10/11/2019 21:06

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yılı dolayısıyla Artvin Belediyesi tarafından Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde “Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Şiir Dinletisi” programı düzenlendi.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde düzenlenen “Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Şiir Dinletisi “ programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Program da günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşma yapılmasının ardından Artvin Belediyesi Türk Müziği Korosu tarafından ‘Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Şiirlerin okunmasıyla devam etti. Vali Yılmaz Doruk ve Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in Artvin Belediyesi Türk Müziği Korosu sanatçılarına programa katkılarından ötürü teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.

Programa Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber,  Demokrat Parti İl Başkanı Sevinç Yıldırım, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce, CHP Hopa İlçe Başkanı Adnan İskender, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.