MÜZİKSEVERLER İBRAHİM ÖZBAYRAK MÜZİK EVİ AÇILIŞINDA BULUŞTU

Genel 09/11/2019 16:02

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in katılımlarıyla Sabit Osman Avcı Hürriyet Caddesinde İbrahim Özbayrak Müzik Evi düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Artvin’de yıllardır müzik sektöründe başarılı çalışmalara imza atan, İbrahim Özbayrak halkın her kesimine hitap etmek ve halkı enstrümanlarla buluşturmak amacıyla Çarşı Mahallesi Sabit Osman Avcı Hürriyet Caddesinde, İbrahim Özbayrak Müzik Evini hizmete açtı. İbrahim Özbayrak Müzik Evi, alanındaki profesyonel kadrosu ile; bağlama, gitar, davul(bateri), piyano, keman ve şan dersleri ile Artvin’li müzik severlere hizmet vererek müzik enstrümanları satışı gerçekleştirecektir. İlerleyen zamanlara doğru da müzik evine, müzik stüdyosu da ekleyerek Artvin’in bir eksiğini de gidermiş olacak.
Açılış kurdelesini kesmeden önce konuşma yapan Belediye Başkanı Demirhan Elçin; İşletmenin açıldığı caddeye Kültür Sokağı denildiğini fakat caddenin isminin Sabit Osman Avcı Hürriyet Caddesi olduğunu belirterek bu caddenin kültürümüzün, geleneklerimizin yaşatıldığı bir cadde olacağını ifade eden Başkan Elçin şunları kaydetti:
Başkan Elçin:“ İbrahim Özbayrak,  Artvin’in yetiştirdiği nadide sanatçılardan olduğunu biliyorum. İbrahim Özbayrak’da sanatçılığın sadece kendisinde kalmaması için kendisinden sonra sanatçı yetiştirmek amacıyla müzik atölyesini açtı inşallah bu atölyeden ve Artvin’e çok daha kıymetli sanatçılar yetişir. İbrahim Özbayrak’a Artvin’e değişik bir işletme kazandırdığı için teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.“ dedi.
Açılış kurdelesinin kesiminden sonra katılımcılar İbrahim Özbayrak Müzik Evini gezerek müzik enstrümanları satın aldılar.
Açılış törenine; Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Özbayrak Kurul, STK temsilcileri ve çok sayıda müziksever vatandaş katıldı.