İNÖNÜ CADDESİNDE VODAFONE BAYİ AÇILDI

Genel 10/10/2019 15:18

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İnönü Caddesinde Kadem Taşdemir tarafından açılan Öztaş İletişim Vodafone ana bayisinin açılış törenine katıldı.

İnönü Caddesinde Kadem Taşdemir’in destekleriyle açılan ve işletmeciliğini Kerem Taşdemir ile Emrah Taşdemir’in yapacağı Öztaş İletişim Vodafone Ana Bayinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Öztaş İletişim Vodafene Ana Bayide fatura ödemelerinin yanı sıra her türlü cep telefonu ve aksesuarı satışlarıda yapmaktadır.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Elçin, Cadde düzenlemesinin yapıldığı, kaldırımlarının genişletildiği İnönü Caddesinde çağın gereksinimi ve vazgeçilmezi iletişim sektöründe bir işletmenin açılışını gerçekleştirdiklerinden dolayı mutluluğunu ifade etti. Burada yapılan alışverişlerin tüketiciler açısından ve işletme sahipleri açısından kazançlı olmasını temenni ederek işletmenin Artvin’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İş yerinin açılış kurdelesi, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, İşletme Sahibi Kadem Taşdemir, Vodafone yetkilileri ve Banka Müdürleri tarafından kesildikten sonra işyeri gezilerek alışveriş yapıldı.