ARTVİN BELEDİYESİNDEN BORÇKA’YA DESTEK

Genel 29/09/2019 10:39

Artvin Belediyesi Borçka’daki sel felaketinin yaralarını sarmak için ilçeye 1 iş makinesi ve 1 kamyon su gönderdi.

28 Eylül Cumartesi gecesi saat 02.00’da başlayan şiddetli yağış sonucunda Borçka’daki, şehir içme şebeke suları zarar gördü ve bazı binaların, iş yerlerinin alt katlarını su basarak şehirde ki yaşam olumsuz etkilendi.

Borçka’daki sel felaketinin oluşturduğu yaraları sararak Borçka’daki hayatı biran önce normale döndürmek için Artvin Belediyesi ilçeye, iş makinesi ve içme suyu gönderdi.

Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından oluşturulan durum değerlendirme toplantısına katılım sağlayıp Borçka’daki felaketi yerinde inceleyen Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, bu afette can kaybının olmamasının sevindirici taraf olduğunu belirterek şunları söyledi:
“ Dün gece sabaha karşı şiddetli yağmur yağmasıyla birlikte Borçka ilçemizde ki dereler taştı ve hayatı olumsuz etkiledi. Borçka’da hayatın biranı önce normale dönmesi için Borçka’ya elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. İlçemizde şuan en çok ihtiyaç duyulan kepçe türü iş makinesi ve içme suyu olduğundan, içme suyu ile iş makinesi gönderdik. Afette can kaybının olmamasına şükrediyor bir daha tekrarlanmaması diliyorum. Tüm Borçka Halkına geçmiş olsun diyorum”. Dedi.

Haberle İlgili Diğer Görseller