Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

İNÖNÜ CADDESİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Genel 17/09/2019 14:28

Artvin Belediyesi tarafından yapılan İnönü Caddesi, cadde düzenleme çalışmalarının ilk etabı aralıksız devam ediyor.

İlk etap düzenleme çalışmaları kapsamında, Sönmez Lokantası önünden Yayla Ticarete kadar olan mevkide yağmur sularını kontrol altına alabilmek için bina yağmur inişlerinin de bağlandığı, 300’lük koruge boruların caddenin sağına ve soluna yerleştirme işlemlerinin %90’ını tamamlandı. ÇEDAŞ ile yapılan koordineli çalışma ile de ilk etap çalışma alanında bulunan yaklaşık 200 metrelik havai elektrik hatları yer altına alınması için ÇEDAŞ ekipleri çalışmalara başladı. Çalışmalar cadde ki alt yapı işlemlerinin tamamlandığı bölümlerde renkli kaldırım taşları ve araç yoluna da kilit parke döşeme işlemleriyle devam ediyor.