BAŞKAN ELÇİN HALKLA İÇE İÇE

Genel 04/09/2019 15:28

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan ile İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan’la birlikte, İnönü Caddesindeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Cadde de bulunan çay ocaklarında oturarak Artvin halkının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Halkla iç içe, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik örneğinin en güzel örneğini sergileyen Belediye Başkanı Demirhan Elçin şehri Artvin Halkıyla birlikte yöneteceklerini ifade ederek şunları kaydetti:

Elçin: ”Belediye Başkanı olduğum 5 ay oldu belediye de bir sistem oturtuyorum bu sebepten ötürü de halkımızla fazla dışarıda iç içe olamıyordum. Şimdi yavaşça belediye de sistem oturmaya başladı. Artvin halkını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğim ve Artvin’i birlikte yöneteceğiz.” Dedi.

İnönü Caddesi esnaf ziyaretinde; CHP Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, Belediye Başkanı Demirhan Elçin,  CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, Cüneyt Öztürk ve Emrah Özkan yer aldı.