Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN ARTVİN YEREL TOHUMLAR DERNEĞİNİ KABUL ETTİ

Genel 27/08/2019 16:46

Artvin Yerel Tohumlar Derneği, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Artvin Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Filiz Akyüz, Dernek Başkan Yardımcısı Tayfun Akan ve Dernek Yönetimi, Başkan Elçin’i makamında ziyaret ederek dernekleri ve Artvin’de yetiştirilen ürünler hakkında bilgi verdi.

Artvin Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Filiz Akyüz, Artvin’de yetiştirilen ürünler için markalaşıp coğrafi işaret alarak belediyenin de destekleriyle bir kooperatif kurulması gerektiğini ifade etti.

Başkan Elçin,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvin’in gelişmesinde Artvin’e özgü ürünlerin tanıtılması için birlik olunarak coğrafi işaretlerin alınması gerektiğini söyledi.

Elçin bu bağlamada yapılacak her şeye belediye imkânları doğrultusunda destek vereceklerini ifade etti.