ALİ NİHAT GÖKYİĞİT, HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Genel 23/08/2019 17:04

Ali Nihat Gökyiğit Artvin Çoruh Üniversitesinin, Salkımlı Köyünde yapacağı Botanik Bahçenin temel atma töreni için geldiği Artvin’de yapımına büyük destek sağladığı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Ali Nihat Gökyiğit ve beraberindekilerini karşılayan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, tesisin yapımında verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini ileten Başkan Elçin şunları kaydetti:

Başkan Elçin:” Tesisin yaklaşık bir buçuk yıl öncesinde Ali Nihat Gökyiğit’in katkılarıyla Artvin’e kazandırıldı. Tesis temel amacı hiçbir zaman barınak olmadı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu çünkü burada hayvan hapsetmek değil de burası hastane gibi hayvanları iyileştirip rehabilite edip yasa gereği yeniden aldığımız yere Acil Müdahale Aracımızla doğal ortamlarına bırakıyoruz. Kapasitemiz 75 ile 100 arasında değişmektedir. Şiddet eğilimli köpeklerimiz için ayrı localarımız bulunmaktadır. Tesisimizde yeni doğum yapmış köpekler için de ayrı kafes bulunmaktadır. Artvin için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Ali Nihat Gökyiğit ise hayvanların biz insanlara muhtaç olduğunu belirterek onlara iyileştirip yeniden doğal ortamlarına kavuşturulması gerektiğini ifade etti.