Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BURSA’DA ARTVİN TANITIM GÜNLERİ DÜZENLENİYOR

Genel 19/08/2019 17:03

Bursa, Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu bu yıl 4. düzenleyeceği Artvin Tanıtım Günleri için Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret ederek davette bulundu.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret eden Bursa, Artvin ve Kafkas Dernekleri Başkan Yardımcısı Erhan Cem Öztürk, Genel Sekreter Hüsnü Hakan Özen ve dernek yönetimi bu yıl ‘Göğe Komşu Toprakların Tutkulu şehri Artvin’in Tüm Değerleri Bursa’da’ sloganıyla 7 Eylül ile 15 Eylül arasında Bursa Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanında 4’üncüsünü düzenleyeceği tanıtım günlerine davet etti.

Başkan Elçin, Artvin’e ve Artvinliye katkı sağlayacak her türlü etkinliğin yanında olacaklarını ifade ederek şunları kaydetti:

Elçin:” Artvin’e ve Artvinliye katkı sağlayacak her türlü etkinliğin yanındayız. Bursa’da yaşayanlara Artvin’i daha yakından tanıma fırsatı bulacakları bu etkinliklerin destekçisi olacağız.” dedi.

Bursa, Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Erhan Cem Öztürk; Artvin’in tüm değerleriyle ve yöresel ürünleriyle kültürünü tanıtacakları Artvin Tanıtım Günlerine Hayde Horona diyerek tüm Artvinlileri davet etti.