Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

METRUK BİNALARIN GİRİŞLERİ KAPATILDI

Genel 16/08/2019 13:56

Artvin Belediyesi, şehirdeki metruk binaların etrafını kapatarak, içeriye kimliği belirsiz kişilerin girip, yasa dışı eylemlerde bulunmasını engelledi.

Artvin Belediyesi şehirde ki  metruk binaların kapılarını, camlarını ve diğer girişlerini kapatarak içeriye kimliği belirsiz kişilerin girerek; alkol tüketmesi ve uyuşturucu kullanması engellendi.

Metruk Binaların Çevresi Artık Daha Güvenli

Artvin Belediyesi ekipleri yaptığı çalışmalarla binanın tüm giriş çıkışları kapatınca, çevrede büyük rahatsızlık oluşturabilecek olayların da önüne geçilerek metruk binaların çevresinde yaşayan ve kullanan vatandaşlar daha güvenle yaşayacak.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin’de metruk binaların kötü amaçla kullanımının fazla olmamasına rağmen önlem aldıklarını ve önlem almaktan da çekinmeyeceklerini söyledi.

Başkan Elçin, “Halkımızın huzuru ve güvenliği hassas noktamızdır. Bunun için vatandaşlarımızın metruk binalarda oluşabilecek kötü durumları önlemek amacıyla metruk binaların girişlerini belediye imkanları ile kapattık.Vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı olsunlar. Rahatsız oldukları bir durum olduğunda belediyemizin 7/24 Biz Burdayız uygulamasına başvuruda bulunsunlar.” şeklinde konuştu.