Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

EMRAH ÖZKAN GÖREVE BAŞLADI

Genel 09/08/2019 17:50

Emrah Özkan Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in danışmanı olarak göreve başladı.

Belediye Başkanı danışman olarak görev yapacak olan Emrah Özkan, 09.08.2019 günü göreve başladı. Başkan Elçin, yeni danışmanı Emrah Özkan’ı odasında ziyaret ederek Daha Güzel Artvin için birlikte çalışacaklarını belirterek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Elçin: “Daha güzel bir Artvin için seçim kitapçığımızda yer verdiğimiz her projeyi şeffaf belediyecilik kapsamında hayata geçirebilmek için ekip arkadaşlarım ve belediye de çalışan emekçi arkadaşlarımla çalışacağız. Emrah Özkan’ yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.

Emrah Özkan, Artvin'e hizmet edeceğinden ötürü mutluluğunu belirterek Başkan Elçin önderliğinde Artvin’i hakkettiği yere çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti.

Emrah Özkan’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette; Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, Belediye Genel Koordinatörü Cüneyt Öztürk, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Olgun Çakal yer aldı.