Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / 21 MİLYONLUK BÜTÇEYLE 83 MİLYONLUK YATIRIM

21 MİLYONLUK BÜTÇEYLE 83 MİLYONLUK YATIRIM

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Yıllık bütçesi 21 milyon lira olan bir belediye olarak son 3 yılda 83 milyon liralık hizmete imza attık.” dedi.

Başkan Kocatepe, AK Parti İl teşkilat mensuplarına göreve geldiği günden bu zamana kadar belediye tarafından yapılan yatırımları gezdirerek hizmete giren ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Programı takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Kocatepe belediyenin 21 milyon liralık bütçesiyle sadece maaş ödemesi değil büyük yatırımlar yaparak ilimize yaklaşık 83 milyon liralık hizmet kazandırdıklarını söyledi.

Kocatepe, Artvin’i modern çağın gereksinimleri dahilinde, doğayla iç içe yaşanabilir butik bir turizm kenti yapmak için yapılması gerekenleri hükümetin destekleriyle yapma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Göreve geldikten sonra altyapı, üst yapı ve sosyal belediyecilik hizmetlerinde çok önemli işleri hayata geçirdiklerini kaydeden Kocatepe “ Sosyal belediyeciliğin gereği olarak yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza evde bakım ve temizlik hizmetleri,yardıma muhtaç ailelere günde iki öğün sıcak yemek veren aş evi gibi projelerimizi devreye soktuk. Sosyal projelerimizin yanı sıra Atatepe, Çoruh Park gibi çok önemli iki tesisi sosyal yaşam alanı olarak halkımızın hizmetine sunduk. Marina ve Kafkasör Sosyal tesislerinde iyileştirmeler yaparak hizmet kalitesini yükselttik. Asfalt plenti, hayvan pazarı, mezbahane, hayvan bakım evi rehabilitasyon merkezi, hanımlar lokali, engelsiz yaşam parkı, engelsiz yaşam kültür sanat merkezi, yürüyüş yolları, seyir terasları gibi hayata dokunan işler yaptık. Bununla birlikte yol medeniyettir anlayışı ile şehrin trafiğini doğrudan etkileyen ve önemli ölçüde rahatlatan İsmet Acar, Kadir Topbaş Bulvarını kısa zamanda trafiğe açtık.”dedi.

Göreve gelir gelmez Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Artvin’deki 93 yıllık çöp sorunu çözdüklerini hatırlatan Kocatepe, semt konağı, içme suyu, arıtma tesisleri, itfaiye hizmet binası,şehir hamamı ve kültür sokağı gibi bu şehre prestij katacak 28 projenin ise halen devam ettiğini ve 2018 yılı içerisinde bir çoğunun hizmete alınacağını belirterek şunları söyledi:

“ 21 milyonluk bütçesi olan bir belediye olarak bütçenin çoğunu personel giderlerine harcıyoruz. Hizmet ve yatım bağlamında bize kısıtlı bir bütçe kalıyor. Bizde devletimizin diğer durumlarını harekete geçirerek ilimize ihtiyaçlara binaen güzel işler yaptırıyoruz. İş adamlarımızdan da gerekli desteği görüyoruz. Bizim sevdamız Artvin olduğu için bahanelerin arkasına sığınmadan hükümetimizin ve özel sektörün tüm imkânlarından faydalanarak gece gündüz bu şehre hizmet ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti yönetim kurulu adına konuşan Tanıtım Medya Başkanı Yüksel Kantar’da, “Artvin Belediye Başkanımızın şehrimize yaptığı hizmetleri gezerek yerinde inceleme fırsatı bulduk. Gördük ki şehrimize çok büyük hizmetler yapılmış. Bizde AK Parti teşkilatı ve Artvin halkı olarak belediye başkanımızın her zaman yanındayız. Artvin hizmet alamaya devam ediyor. Hizmet aldıkları içinde insanların mutlu olduklarını düşünüyorum. Kaliteli yaşam için bu hizmetler çok önemli.” diye konuştu.

Fotoğraf Albümü İçin Tıklayınız

BAŞKAN KOCATEPE, İSTEKLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMIYOR