Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / 1 MAYISI KAFKASÖR’DE PİKNİK YAPARAK KUTLADIK

1 MAYISI KAFKASÖR’DE PİKNİK YAPARAK KUTLADIK

Artvin Belediyesi geleneksel 1 Mayıs işçi bayramı aile pikniğinin üçüncüsü yapıldı.

Belediye çalışanları 1 Mayısı Kafkasör’de aileleriyle birlikte piknik yaparak kutladı.

Kocatepe; “Artvinli 1 Mayısı kutlarsa işte böyle kutlar. Kafkasör’de ormanın içerisinde yeşilin ortasında insanca kardeşçe kutlar ”dedi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, sosyal belediyecilik anlayışıyla göreve geldiği günden bu yana özel gün ve gecelerde gündem oluşturan programlarla Artvin halkına yenilikleri yaşatmaya devam ediyor.  Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği  1 Mayıs İşçi bayramında  aile pikniğini bu yılda gelenek bozulmadan  Kafkasör Belediye Sosyal tesislerinde çalışanlarıyla ve aileleriyle birlikte Bahar Şenliği Pikniği düzenlendi.

Artvin Belediyesi tarafından organize edilen Kafkasör yaylasında düzenlenen “Artvin Belediyesi Çalışanları 1 Mayıs İşçi Bayramı Bahar Aile Pikniği” ne Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin yanı sıra hanımefendi Hacer Kocatepe, Artvin AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Zafer İnce, AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak, DİSK Hizmet İş Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Pikniğe gelen vatandaşlara Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve eşi hanımefendi Hacer Kocatepe tarafından Kavurma, Pilav ve çiğköfte ikram edildi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, günün anlam ve önemini belirten konuşmasına   “Gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül bir dost ister kahve bahane” sözüyle başladı.

Başkan Kocatepe, İki yıldır birlikte çalıştıklarını belirterek bu zaman içerisinde çalışanları arasında hiçbir ayrım gözetmediğini vurguladı.  Kocatepe;” İşçi memur farkı gözetmeden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 1 Mayıs vesilesiyle daha güzel çalışmalarda daha faydalı hizmetlerde birlikte olalım. Bizler hepimiz bu kentin hizmetkârlarıyız. Sizlerin çalışmaları bizleri mutlu ediyor. Artvin’in çok şeye ihtiyacı var bu ihtiyaçları ivedilikle yerine getirme gibi görevimiz var. Bizim bahane üretmeye sağa sola işi atmaya vaktimiz de yok hakkımız da. Sizlerle birlikte bu kente güzel hizmetler verirken istiyoruz ki mutlu olasınız istiyoruz ki tebessümle çalışalım. Bize düşen tarafında her zaman emeğin işçinin yanında olduk. İmkânlarımız ölçüsünde her zaman sizi mutlu etmeye çalıştık. Bugün 1 Mayıs’ta bütün dünyada ki işçilerimizin memurlarımızın emekçilerimizin bayramını kutlarım. Ülkemizin bu zor günlerinde anlının terini damarlarındaki kanını bu ülkeye seve seve veren herkesten tüm şehitlerimiz den helallik istiyorum hakkınızı helal edin.

Bugün sizlerle birlikte olmak istedik. “BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ, BİRLİKTE EĞLENİYORUZ” “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” gibi sloganları yüreğimizdekilerini yazdık. Horon oynayarak, eğlenerek 1 Mayısı kutlayayım. Artvinli 1 Mayısı kutlarsa işte böyle kutlar. Kafkasör’de ormanın içerisinde yeşilin ortasında müzik eşliğinde horon oynayarak insanca kardeşçe kutlar“ dedi.

DİSK Hizmet İş Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin, geçen yıl ilk olarak yapmış olduğu aile pikniğini bu yılda gerçekleştirdiği için Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye  belediye çalışanları sendika temsilcisi olarak teşekkürlerini sunarak emekçilerin 1 mayıs işçi bayramlarını kutladı.

İkramların ardından Artvinli gençlerin oluşan Gurup Kirman  şarkılarıyla  konser vererek katılımcılara doyumsuz anlat yaşattı.

Piknik alanında çocuklarda içinde kurulan şişme oyun parkı ve asılan pankartlarda ki “ EMEĞİNİZE, HİZMETLERİNİZE, FEDAKÂRLIĞINIZA, YÜREĞİNİZE, TEŞEKKÜRLER.” BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, BİRLİKTE ÇALIŞIR BİRLİKTE EĞLENİRİZ.” anlamlı yazılar gözlerden kaçmadı.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ