Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / TÜGVA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KIR’DAN KOCATEPE’YE ZİYARET

TÜGVA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KIR’DAN KOCATEPE’YE ZİYARET

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Suat Kır, TÜGVA Artvin İl Temsilcisi Halil İbrahim Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş Türkiye Gençlik Vakfı ‘nın Genel Başkan Yardımcısı Suat Kır, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek ülke genelinde ve Artvin’de yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Suat Kır, Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için çalışmalar yürüttüklerini belirterek Artvin’de bu kapsamda faaliyetler yapacaklarının bilgisini vererek Başkan Kocatepe’ye TÜGVA teşkilatına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise vakfın yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek ” Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerle birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük önem veriyoruz. Yakın zamanda TÜGVA Artvin il temsilcili yeni yerine kavuşacak. Gençlerin aynı çatılar altında toplanarak hem ülkeleri hem de şehirleri için bir şeyler yapmak istemesi beni mutlu ediyor. Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı’nın başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır. Gerçekleştireceğiniz programlara imkânlarımız doğrultusunda destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz ” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin yazmış olduğu ‘Çocuk Gelişimi ve Eğitimi’ isimli kitabı TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Suat Kır adına imzalayarak hediye etti.

ÇANAKKALE RUHU ARTVİN’DE YAŞATILDI