Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / PERSONEL EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

PERSONEL EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Artvin Belediyesi Personelinin çalışmalarını uluslararası sistemler çerçevesinde iyileştirmek ve geliştirmek üzere eğitim seminerlerine başladı.

Artvin Belediyesi, Eğitim Konfederasyonu ile yaptığı protokolle Belediye personeline yönelik kurum aidiyetlerini güçlendirici, çalışma azmi ve motivasyonlarını artırıcı, hizmet bilinçlerini güçlendirici konular üzerine seminer verildi.

Ahmet Hamdi Tampınar Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Artvin Belediye Başkan vekili Erkan Yazan, Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy, Belediye Birim Amirleri ve belediye personeli katıldı.

NLP , Quantum Felsefesi , EFT , Hipnoz Teknikleri,Yaşam koçluğu konularında eğitim veren Konfederasyon Başkanı, Doç. Dr. Ali İlseven, tüm Türkiye’ye hizmetlerinin devam edeceğini belirterek, kalitenin;  kurumların ürün, hizmet, sunumunda müşteri beklentilerini daha anlaşılır hale getireceğini,  kurumun verimlilik ve karlılığını arttırarak tasarruf elde edileceğinin altını çizdi. İlseven, Artvin belediyesi personeline verdiği eğitimde kurum aidiyetlerini güçlendirici, çalışma azmi ve motivasyonlarını artırıcı, hizmet bilinçlerini güçlendirici konular üzerine durarak iletişimin her şeyi çözeceğini vurguladı.

Program sonunda Artvin Belediye Başkan Vekili Erkan Yazan,  seminer konuşmacısı ve Konfederasyon Başkanı, Doç. Dr. Ali İlseven’e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Yazan, Artvin Belediyesinin katkılarıyla 01-02 Ekim tarihlerinde de  Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenleyecekleri Kişisel Gelişim ve Kalite Yönetim Sistemleri seminerine tüm halkı davet ederek katılan herkese teşekkürlerini iletti.

KOCATEPE : ” BİZİM BAŞARILARIMIZIN ARKASINDAKİ GÜÇ DUALARINIZDIR”