Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE’NİN KIZI DÜNYA EVİNE GİRDİ

BAŞKAN KOCATEPE’NİN KIZI DÜNYA EVİNE GİRDİ

Başkan Mehmet Kocatepe’nin kızı Sümeyye Kocatepe’nin Mutlu Günü

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve eşi Hacer Kocatepe’nin kızı Sümeyye Sündüs Kocatepe ile Baki Özcan evlendi. Kocatepe çiftinin düğününe Artvin’den de çok sayıda seçkin davetli hazır bulundu.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Hacer Kocatepe’nin kızı Sümeyye Sündüs Kocatepe ile Kayserili İş Adamı Orhan Özcan ve Elmaziye Özcan’ın oğlu Baki Özcan, yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı nikâh töreniyle dünya evine girdi. Kayseri’de gerçekleştirilen düğün merasimine Artvin’den de çok sayıda Artvinli katıldı.

Kayseri Safa düğün salonunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in kıydığı nikâhta çiftin şahitliğini AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan’ında aralarında bulunduğu 6 kişi yaptı.

Kayseri Melikgazi Safa Düğün Salonunda gerçekleşen düğün törenine Siyaset, spor ve iş dünyasının yanı sıra Artvin’den de Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim müdürleri, merkez mahalle muhtarları, Artvin’in seçkin iş adamları, siyasetçileri, bürokratları ve stk temsilcileri katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik nikah akdini gerçekleştirmesi ardından evlilik cüzdanını gelinle damada birlikte teslim ederek bir ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Nikâh sonrasında davetlilere yemek ikram edilmesi ardından Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan nikah merasimi semazen gösterimiyle ve dini sohbetle devam etti.

BAŞKAN KOCATEPE’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI