Anasayfa / Genel / BAŞKAN KOCATEPE’DEN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN KOCATEPE’DEN YENİ YIL MESAJI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınlayarak vatandaşların yeni yılını kutladı.

Belediye Başkanı Kocatepe mesajında, şunları kaydetti:

Başkan Kocatepe, yeni yılın, ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, 2017’nın Artvin için daha büyük ve etkin projelerle güzel bir yıl geçirmesini diledi.

Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Kocatepe, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Artvin halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek şekilde sürdürdüğümüz hizmet yarışına ilk günkü tempoyla devam ediyoruz.2016 yılı içerisinde ortaya koyduğumuz 26 Vizyon projelerimizin yaklaşık yüzde 80’ini hayata geçirdik ve geriye kalanlar içinde çalışmalarımız devam ediyor. Göreve başladığımızın üçüncü yılında seçim vaatlerinin hemen hepsi ile ilgili çalışmalar yaptık bir kısmını başlayıp bitirdik, bir kısmına başladık devam ediyoruz, bir kısmının da projelerini hazırlıyoruz bir kaçına da henüz başlamadık önümüzdeki iki yılı aşkın sürede vaatlerimizin bir kaç katı projede yeni hizmeti hayata geçirmiş olacağız.

2017 yılında da yapacağımız tüm hizmetlerde halkımızı daha iyiye, daha doğruya götürmek, onların huzur ve güven içerisinde üst düzey bir yaşam sağlamak, kalkınmış ve müreffeh bir Artvin için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisinde olacağımızı belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerimle 2017 yılının başta ülkemiz, milletimiz ve Artvin için hayırlı, mutlu, sağlıklı ve başarılarla dolu bir yıl geçirmesini diler, tüm insanlığın yeni yılını kutlarım.”

(Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

BAŞKAN KOCATEPE’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI