Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞBAKANIMIZ BİNALİ YILDIRIM BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

BAŞBAKANIMIZ BİNALİ YILDIRIM BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanımız Binali Yıldırım, partisi tarafından düzenlenen Artvin mitingi ardından Artvin Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’yi ziyaret etti.

Artvin Milli İrade Meydanında düzenlenen miting ardından beraberindeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haberleşeme ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ile birlikte Artvin Belediyemizi ziyaret eden Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ı belediye girişinde Başkanımız Mehmet Kocatepe ve belediye personelimiz karşıladı.

Zabıtaların oluşturduğu tören mangasını selamlayan Başbakanımız Sayın Binali  Yıldırım, daha sonra Başkan Kocatepe’nin makamına geçti. Başkan Kocatepe, ziyaret sırasında Belediye çalışmaları hakkında Başbakan Sayın Binali Yıldırım’a bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette günün anısına Başkanımız Kocatepe, Başbakan Yıldırım’a Artvin’in genel görünümü yağlı boya ile çalışılmış tabloyu hediye etti.

Çeşitli hediyelerin ardından basına kapalı olan ziyaret sona erdi.

ÇANAKKALE RUHU ARTVİN’DE YAŞATILDI