Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / AYDOĞDU MAHALLESİNİN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ

AYDOĞDU MAHALLESİNİN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Artvin Seyitler Köyü Lomaşen Mevki Aydoğdu Mahallesi’nin kanalizasyon sorunu çözüldü.

Artvin Belediyesi mahalle sorunları bir bir çözmeye devam ediyor. Seyitler Köyü’nün Artvin Merkez’e yakın olan bölümü Aydoğdu Mahallesi’nin yıllardır çözülememiş kanalizasyon alt yapı sorunu Artvin Belediyesi’nin çalışmaları sonunda çözülerek büyük bir sorun daha tarihe karışmış oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye mahalle sakinlerinin uzun yıllardır kanalizasyon hattının olmadığını mahallede fosseptik çukurlarının taşıp yollarda istenmeyen görüntülere, kokulara sebep olduğunu ve insan sağlığını ciddi manada etkilediğini dile getirmeleri üzerine Başkan Kocatepe, gerekli talimatı vererek mahallenin alt yapısının yapılmasını söyledi.

Bunu üzerine çalışmalarına başlayan Artvin Belediyesi Fen İşleri ve kanalizasyon birimi ekipleri tarafından kısa sürede yaklaşık 1000 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşendi. Kanalizasyon bağlantı hatlarıda tamamlanan bölgenin gideri Çoruh Park’ın arıtma tesisine verildi.

Yıllardır özellikle yaz aylarında oluşan koku ve sineklerden dolayı duydukları rahatsızlığı dile getiren mahalle sakinleri yapılan bu çalışmadan dolayı mahalle girişine “Güzel Mahallemizin Yıllardır En Büyük Sorunu Olan Kanalizasyon Sıkıntısını Çözdüğünüz İçin Artvin Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’ye Teşekkür Ederiz. Aydoğdu Mahallesi Sakinleri” yazılı pankart asarak memnuniyetlerini dile getirmiş oldular.

(Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü)

ÇANAKKALE RUHU ARTVİN’DE YAŞATILDI