Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE 3 YILDIR FARKLI BAYRAMLAŞMA DEVAM EDİYOR

ARTVİN’DE 3 YILDIR FARKLI BAYRAMLAŞMA DEVAM EDİYOR

Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi tarafından düzenlenen Artvin’de farklı bayramlaşma Kurban Bayramında da devam ederek protokol üyeleri vatandaşların bayramını tebrik edip kavurma pilav ikram etti.

Atapark önünde düzenlenen bayramlaşma törenine İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Artvin Valisi Muhterem İnce (eski Artvin Valisi) AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Albay Osman Kılıç, Artvin Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Zafer İnce, İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak,  daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma sonrasında Artvin Belediye Başkanlığınca kurulan çadırda Vali Muhterem İnce, Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe vatandaşlara kavurma ve pilav ikram etti.

Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile beraberindekiler daha sonra Çarşı Mahallesi Polis Karakolu, 25. Mekanize Tugay Komutan Yardımcılığı ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada görev yapan asker ve polislerin bayramlarını kutladı. Ardınan Garnizon Şehitliği Mezarlığını ziyaret edip dua okundu. Son olarak Artvin Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşmadan memnun kalan vatandaşlar yetkililere teşekkür ederek 3 yıldır farklı bayram yaşadıklarını dile getirdiler.

ÇANAKKALE RUHU ARTVİN’DE YAŞATILDI