Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN HALK OYUNLARINDA 1 NUMARA

ARTVİN HALK OYUNLARINDA 1 NUMARA

Türkiye Şampiyonu Olan Ekibi Artvin Halkı Coşkuyla Karşıladı

Artvin Halkı Birinci Olan Tütüncüler Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibini Karşıladı

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Tarafından Tekirdağ’da Düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasında 1. olan Tütüncüler Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibini Artvin halkı büyük bir coşkuyla karşıladı.

Tekirdağ’dan birincilikle dönen ekip Halitpaşa Kavşağı’nda Artvin Valisi Muhterem İnce, CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Aydemir Akköy, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, Tütüncüler Köy Muhtarı Hasan Cin ve  Artvin halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Halitpaşa Kavşağı’na gelen ekip Artvin Valisi Muhterem İnce, CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan ve Belediye Başkanı Mehmet kocatepe’den madalya ve hediyelerini aldıktan sonra gösteri yaptı.

Tütüncüler Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından Vali İnce konuşma yaptı.

Vali İnce burada yaptığı konuşmada; “Halk oyunları ekibimiz Türkiye birincisi oldu.  Ben huzurlarınızda başta eğitmenleri olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Artvin’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Artvin her zaman güzelliklere laik bir ilimizdir diyen Vali İnce konuşmasını; “Artvin başarılarına bir yenisi daha katmıştır. Bu başarıların devamını diliyoruz. Bundan sonra  diğer alanlarda da hep şampiyonluklar görsün Artvin. Hep güzel anılsın hep güzel başarılarla anılsın. Bu duygu ve düşüncelerimle tekrar hayırlı olsun” diyerek tamamladı.

Vali İnce’nin konuşmasının ardından gösteri, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

BAŞKAN KOCATEPE’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI