Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ ARTVİN’E HİZMET YOLUNDA COŞTU

ARTVİN BELEDİYESİ ARTVİN’E HİZMET YOLUNDA COŞTU

Artvin Belediyesi 2016 yılı başında ortaya koyduğu Vizyon Projeler ve bu projeler dışında gerçekleştirdiği çalışmalarla Artvin’e hizmet yolunda coştu.

2016 yılı başında ortaya koyduğu 26 Vizyon projeyi tek tek gerçekleştirip ilklere imza atan Artvin Belediyesi vizyon projeler dışında yaptığı çocuk parkları, parke çalışmaları, yol ve asfatlama çalışmaları ve alt yapı çalışmalarıyla Artvin’e hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Dev Projeler Tek Tek Gerçek Oluyo

Üçüncü yılında ortaya koyan 26 vizyon projesiyle çıtayı yükselten Artvin Belediyesi bu projeleri tek tek gerçekleştirmeye devam ediyor. 26 vizyon projenin yarısını tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunan Artvin Belediyesi vizyon projelerinden biri olan Yürüyen Merdiven ve Mezbahane projelerinde de son aşamaya gelindi.

Hayaldi Gerçek Oldu

Artvin Belediyesi vizyon projelerinden biri olan ve şehrin önemli bir eksiği olan Mezbahane projesini tamamlayarak hizmete sunmaya hazırlanıyor. Artvin Erzurum kara yolunun birinci kilometresinde Hayvan Pazarı yanında yapımı tamamlanıp deneme kesiminin yapıldığı mezbahane çalışmasında son düzenlemeler yapılıyor. Kurban bayramı açılışı gerçekleşecek olan mezbahane ile Artvin’in yıllardır eksikliğini yaşadığı bir sorun daha tarihe karışacak.

Artvin İlkleri Yaşamaya Devam Ediyor

26 Vizyon projesinden biri olan Kültür Sokağı projesi kapsamında vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için Cumhuriyet Caddesinden Sabit Osman Avcı Caddesine yapılan yürüyen merdiven de sona geliniyor. Çalışma kapsamında yukarı çıkış yönünde hizmet verecek olan yürüyen merdivenin montajı tamamlanarak yan tarafında da ayrıca yeniden beton merdiven yapımına başlandı.  Halk otobüsleri, Halitpaşa Meydanı Halk Oyunları Heykeli, Hanımlar Lokali, Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi, Sosyal Projeler (Cenaze Hizmetleri, Evde Bakım Temizlik, Aş Evi), Mezbahane gibi çalışmalarla Artvin’e birçok ilki kazandıran Mehmet Kocatepe önderliğinde ki Artvin Belediyesi Yürüyen Merdiven projesi ile şehre bir ilki daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.

Hizmette Durmak Yok Her Şey Artvin İçin

Şehre ilkleri kazandırmak ve Artvin’e seviye atlatmak için bir birinden önemli bir çok projeyi uygulamaya koymaya devam eden Artvin Belediyesi şehrin ihtiyaçlarını 7 / 24 çalışarak anında karşılamaya devam ediyor. Şehir merkezinde ve mahalle aralarında bozulmuş ve asfaltsız yol bırakmamakta kararlı olan belediye ekipleri Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin talimatıyla trafiği ve vatandaşların yaşamlarını engellemeden parke ve asfaltlama çalışmalarını kademe kademe tamamlamaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında son olarak Dere Mahallesi Ahmet Çavuş Sokağı ( Yazkent Yolu) ve Yeni Mahalle merkez cami önü parke taşı döşeme çalışmaları ayrıca şehrin 7 mahallesinde ve mahalle ara yollarına sıcak asfalt serilerek halkın rahat ulaşımı sağlanıyor.

Her Mahalleye En Az Bir Çocuk Oyun Parkı

Çocukların boş zamanlarında, ailelerin boş zamanlarını değerlendirmeleri için Artvin’de yürüyüş yolu park ve oyun alanları oluşturan Artvin Belediyesi bu çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Çayağzı Mahallesi emniyet lojmanları önünde yürütülen çalışma ile çocuklar için oyun parkı ve spor alanı oluşturuluyor. Park, Çevre düzenlemesi ile mahalle sakinlerinin ve çocukların hizmetine sunulacak.

Kocatepe, “ Artvin’e Hizmet Borcumuzu Ödüyoruz Elhamdülillah”

Artvin Belediyesinin yaptığı çalışmaları yakından inceleyen ve takip eden Belediye Başkanı Kocatepe, “ Halkımız için çıktığımız bu yolda durmayacağız. El birliği, güç birliği, söz birliği, dahası gönül birliği ile Artvin’e hizmet yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kadar gece gündüz Artvin’e hizmet etmenin gururunu yaşarken seçim kitapçığımız da vaat etmiş olduğumuz projeleri de tek tek hayata geçirerek hizmet borcumuzu ödüyoruz” dedi.

BAŞKAN KOCATEPE’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI