ARTVİN BELEDİYESİ DOĞALGAZ YANGINLARINA HAZIR

Genel 15/06/2022 16:27

Artvin Belediyesi İtfaiye Erlerine ve Doğalgaz firması olan Akmercan çalışanlarına, doğalgaz ve doğalgaz yangınlarına müdahale eğitimi verilerek tatbikat düzenlendi.

Doğalgaz Firması Akmercan tarafından Artvin Belediyesi toplantı salonunda; doğalgaz kaynaklı oluşabilecek yangın ve patlamalarda can ve mal güvenliği koruma amacıyla, itfaiye ekiplerine ve doğalgaz şirketi çalışanlarına; doğalgaz şebekesinde ve tesislerinde çıkan kontrolsüz gaz çıkışlarına, doğalgaz yangınlarına müdahale teknikleri eğitimi verildi.

Teorik eğitimin ardından, hazırlanan senaryoya göre Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü önünde doğalgaz kutusunda meydana gelen yangına müdahale tatbikatı gerçekleştirildi.

Eğitim ardından açıklamalarda bulunan Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürü Ercan Cebeci; “Şehrimiz doğalgazla yeni tanıştı. Bizlerde olası doğalgaz yangınlarında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği korumak amacıyla doğalgaz yangınlarına müdahaleler teknikleri konusunda doğalgaz firmasıyla birlikte teorik ve pratik eğitim gerçekleştirdik. Eğitimimiz gayet verimli geçti. İtfaiyemizi geliştirme adına eğitimlerimize devam edeceğiz.” Diye konuştu.