ZABITA EKİPLERİMİZ KAYIP CÜZDANI SAHİBİNE ULAŞTIRDI

Genel 10/05/2022 17:00

Hemşehrilerimizin huzuru için 7/24 görev yapan Artvin Belediyesi Zabıta ekipleri, Hastane Caddesinde bir vatandaşımız tarafından bulunan cüzdanı sahibine ulaştırdı.

Hastane Caddesinde, cüzdan bulan Kazım Karabekir Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Emircan Demirtaş cüzdanı, Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirmesi üzerine zabıta ekipleri, cüzdanın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı.

Cüzdanın sahibinin kimlik bilgilerine ulaşan zabıta ekiplerimiz. Cüzdan sahibi Zekiriya B. isimli hemşehrimize ulaşarak ‘Kayıp ve Buluntu Eşya Teslim Alma ve İade Tutanağını’ imzalatarak cüzdanı sahibine teslim etti.

Kayıp cüzdanı teslim alan Zekeriya B. ; “Zabıta beni aradı. Cüzdanımı bulduklarını söylediler. Ben de hemen buraya geldim. Allah herkesten razı olsun” dedi.